BUZZ!Camp Sibiu

29 octombrie, la hotel Continental Forum

Evenimentul se adreseaza tinerilor profesionisti, studenti si absolventi, aflati la inceputul drumului. BUZZ!Camp este mai mult decat un eveniment de business. Este un semnal de alarma, un ceas desteptator pe care il facem cadou tnerilor, menit sa le aduca aminte ca e momentul sa actioneze. ACUM!
Cu un mix de dezvoltare personala si orientare in cariera, bine definit si organizat, BUZZ!Camp aduce in fata tinerilor speakeri de renume (de la vedete pana la traineri recunoscuti) si cele mai mari companii de pe piata internationala.

Speakerii evenimentului:

– Ciprian Ciocan, Fondator si Director Executiv la Fundatia Comunitara Sibiu
– Cristian Retegan, Co-fondator Students – Experience vin la BUZZ!Camp Sibiu
– Alin Ghizasan, NLP Business Trainer, in cadrul BUZZ!Camp Sibiu

3 workshop-uri sustinute de reprezentanii companiilor partenere (Arvato, Star Transmision si Lidl), pe teme de cariera (vor anunta oportunitatile de internship-uri si job-urile disponibile).
Companiile care s-au alaturat acestui eveniment si care vor sustine workshop-uri pe teme de cariera, in cadrul carora vor anunta internship-uri si job-uri, cauta studneti si tineri interesati de dezvoltarea lor.
Uite care sunt profilele pe care la cauta:

Arvato Services cauta: vorbitori de limbi straine la un nivel avansat (preferabil germana, franceza si olandeza), abilitati excelente de comunicare orala si scrisa, orientare spre client si spre rezolvarea problemelor, atitudine proactiva, adaptabilitate si capacitatea de a gasi rapid solutii, capacitate analitica si atentie la detalii, spirit de echipa, abilitati bune de operare PC si viteza de tehnoredactare.

Star Transmission (o companie a grupului Daimler, impreuna cu Mercedes-Benz) cauta: studenti in ultimul an, proaspat absolventi ai facultatilor de inginerie, electronica si eletrotehnica, prelucrare mecanica, automatica si robotica.

Lidl Romania cauta: absolventi si masteranzi, cu studii in domeniul economic, administrarea afacerilor, comert etc., preferabil vorbitori de limba germana.

mai mult informatii : http://buzzcamp.ro/event/sibiu/

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s