Stagii practice la KPMG România pentru studenții francofoni

logo de l'entreprise KPMGdeschis pana pe 15 mai 2015

Agenția universitară a Francofoniei și KPMG România vor semna pe 24 martie 2015 un acord de parteneriat pentru cofinanțarea a 20 de burse de stagiu profesional adresate studenților francofoni din Europa centrală și orientală specializați în științe economice și înscriși în ultimul an de studiu.

Ceremonia de semnare a convenției va avea loc la ora 18 la sediul Centrului regional francofon pentru cercetare aprofundată în științe sociale, Villa Noël, aflat pe strada Emile Zola nr. 6, și va preceda conferința « Leadershipul feminin », organizată de
Camera
Franceză de Comerț și Industrie din România (CCIFER) în parteneriat cu Agenția Universitară a Francofoniei, și animată de Jean-Marie Peretti, profesor al Școala superioară de științe economice și comerciale (ESSEC), specializat în resurse umane, audit social, cariere și remunerație.

În contextul acestei conferințe legate de leadeshipul feminin, societatea KPMG România va fi reprezentată de trei doamne care ocupă poziții de decizie : Adela Ciucioi, Director Audit și Asigurări, Jacqueline Laye, Director consultant, și Ada Palea, Director Resurse umane, productivitate și cultură. Din partea Agenției universitare a Francofoniei, semnatarul va fi Fabien Flori, director regional al Biroului pentru Europa centrală și orientală.

Bursele de stagiu profesional se vor desfășura pe o perioadă de 6 luni la sediul KPMG România, din octombrie 2015 până în martie 2016. După această perioadă de practică, cei mai buni dintre stagiari vor fi recrutați fie în cadrul KPMG România, fie în cadrul celorlalte reprezentanțe KPMG din regiune.

Apelul la candidaturi pentru bursele de stagiu profesional la KPMG România este disponibil pe site-ul Agenției universitare a Francofoniei şi va fi deschis până pe 15 mai 2015 :

http://www.auf.org/bureau-europe-centrale-et-orientale/appels-offre-regionales/appel-candidatures-pour-des-stages-dinsertion-prof/


Pentru mai multe informații :

Dana Georgescu, Coordonator de proiect „Inserție profesională”, Agenția universitară a Francofoniei, dana.georgescu@auf.org, 021 312 12 76.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s